Мајка младе певачице у поменутом ријалитију има улогу хигијеничарке, а Ранковић врло добро познаје Гордану па је изнео непознате детаље о њој и о томе како она наводно гледа ћерку: 

- Пожалили смо се једно другом шта смо све прошли а уопште нисам рекао шта сам све пролазио кроз све ове године, нећу остати имун ни на шта нити ћу некоме ћутати. Све што сам му рекао је милионити део свега што сам ја ћутао и трпео. Неки људи знају да сам био искоришћен за многе ствари, само нећу то да потенцирам. Могао сам свима да скачем по живцима и да направим хаос, али нисам - рекао је Анђело.

Задругару је засметало то што је Гордана њега без разлога помињала у многим емисијама: 

- Одговорио сам Гоци Џехверовић на разна подбадања, знају они одлично шта је мени све сметало, што су ме индиректно подбадали. Али опет нећу да кажем директно шта се дешавало. Говорим о Гордани, она је нон стоп мене подбадала 5 година за редом ја не знам чему та потреба. Свуда ме је спомињала по емисијама и увлачила ме у неки претходни однос. Она је та карика која је вређала мене и моју породицу. Она гледа своју ћерку као пројекат, као златну коку, све је подредила томе да Теодора буде неко име - одбрусио је Анђело.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: