Она је у том остварењу о матурнтима једне гимназије у провинцији играла девојку Филозофа кога је тумачио Драган Мићановић и побрала је велике симпатије.

Фото: АТА имагес

 

 

Но, након тога се одселила из Србије и нисмо имали прилике да је видимо неко време. Живела је у Италији, где се запослила као бејбиситерка у Болоњи и није била сигурна да ли уопште жели да се бави глумачким послом.

А човека свог живота је упознала са 27 година и то баш онда када га је најмање тражила. Тачније, није га тражила уопште, већ су јој га нашли, како је једном рекла и то на уговореном састанку.

- Имала сам 27 година и наравно да ми је било веома непријатно што ме упознају с неким дечком на тај начин. Вукова кума, која је била убеђена да смо једно за друго, организовала је сусрет у „Ступици“, после представе ,,Супермаркет'“, у којој сам играла - причала је Наташа и својој љубавној причи.

Фото: В. Данилов

 

 

Приликом упознавања није ни чула лепо његово име, али јој једна мисао прошла кроз главу.

- Пружио ми је руку, нисам чула како се зове, само сам помислила: „Аха, ово је мој муж.“ Моји одабири до тада су били сасвим супротни. Он је био толико различит од свих да сам помислила: „Сигурно је то тај.“ Свидео ми се због енергије, благости, топлине, племенитости, квалитета уз које сам могла да дођем до још боље себе - каже глумица.

Но, у почетку није све ишло тако глатко. Али не због тога што се нису свиђали једно другом, већ због пословних околности.

- Живео је у Америци и тада је дошао на десет дана. После два-три дана обома нам је било јасно да смо једно другом предодређени. Месец дана касније смо се верили. Сачекали смо да завршим филм „Живот је чудо“ и венчали се после годину дана – сећа се Тапушковићка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Наташин муж је Вук Тапушковић кога немамо сувише често прилике да видимо у јавности и он је познати тениски тренер. Вук се тим послом бави скоро три деценије и веоме је цењен у том кругу.

Током своје каријере имао је прилке да ради у са великим именима домаћег тениса као што су Виктор Троицки, Јелена Јанковић и Борис Пашански.

БОНУС ВИДЕО: