Србин је убацио 26 поена, имао 14 скокова и 10 асистенција. А оно што је посебно занимљиво јесте да је до трипл-дабла стигао већ после три четвртине уз шут из игре 11/11, чиме је изједначио рекорд легендарног Вилта Чемберлена.

Занимљиво, српски кошаркаш изјавио је данас да би волео да га након завршетка каријере његова деца памте као оца, а не као кошаркаша.

- Не волим овај живот. Ми смо само кошаркаши и добри смо само у ономе што радимо. Али, медији су око нас и плаћени смо због свега тога, медија и популарности, али бити познат, неко воли, неко не воли. Ја када завршим каријеру волео бих да ме нико не зна. Волео бих да ме моја деца памте као оца, не као кошаркаша. То је мој циљ - изјавио је Јокић гостујући у подкасту Мајкла Портера Џуниора.

Додаје да трема у кошарци увек постоји и да је особа изабрала лош спорт ако је не осећа.

 

 

- Мислим да је то нормално и мораш да имаш то. Најважније да се припремиш за тај моменат. Океј, мислиш у глави, овај играч, публика, играш у гостима. Правио сам сценарије у глави шта може да буде у тој хали, са тим играчем, већ сам то проживео у глави. Понекад је другачије, али то те припреми за све што може да се догоди. Од почетка, притисак и страх, ма и сада имам страх и притисак пред сваку утакмицу, да ће ме противнички играч победити - рекао је Јокић.

Цело Јокићево гостовање у подкасту свог саиграча можете погледати снимку у наставку текста:

БОНУС ВИДЕО: