Шта астрологија каже о Јарчевима? Она их одређује као најодговорнији знак Зодијака. Практичан знак који краси дисциплина, потреба за сигурношћу, али и тврдоглавост.

Уз све квалитете које Јарац природно поседује, у стању је да постигне оно о чему већина може само да сања.

Они су амбициозни, нежни и оригинални. Често су на руководећим позицијама јер баратају чињеницама и не подлежу емоцијама.

Воле да организују, структуришу и имају потребу да заповедају и на послу и код куће. Али ту су и оне добре особине: студиозни су, негују образовање и не одричу се својих уверења. Понекад имају велике тежње а понекад их принципи, лојалност и поштење спречавају да остваре своје амбиције. Знају и да преузму превише одговорности на себе.

Фото: Профимедиа

 

Јарчевима је важна каријера и они имају способност да се носе са тешим људима пре свега зато што су врло трпељиви и склони компромисима. Они нису особе које баш воле промене и тешко праве радикалне промене у свом животу. У послу знају некада и да сакрију емоције али и да употребе шарм у циљу напретка у каријери.

Астролошка анализа 1. јануара предвиђа да су у питању особе које имају свој јединствени стил рада. Стално мењају себе, и то је сјајно. Лепота коју поседујете долази изнутра. Међутим, склони су да виде ствари кроз ружичасте наочаре углавном због своје независне природе.

Данас рођендане славе глумица Ева Рас, бивши кошаркаш Љубодраг Дуци Симоновић, редитељ Срђан Драгојевић, политичар Ивица Дачић...

Поред њих, 1.јануара рођени су и први директор ФБИ Едгар Хувер и писац књиге „Ловац у житу“ Џером Дејвис Селинџер.

БОНУС ВИДЕО: