То се чини као стандардно понашање за ове хороскопске знакове:

Ован

Ован је водећи у утрци за заљубљивањем. Он је попут спринтера на љубавном маратону, готово увек први прелази циљну линију. Његова страст и енергија преплављују сваку просторију у коју уђе, а када пронађе особу која га интригира, не губи време. Брзо се заљубљује јер су спреман да испроба сваку емоцију на свету и не боји се изазова.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Близанци су знак који се заљубљује на брзину због своје знатижеље. Они су као деца која трче кроз цветне вртове света љубави, а сваки цвет је ново искуство. Брза комуникација им је јача страна, па када пронађу некога с ким се могу „ментално“ повезати, заљубљеност је готова ствар.

Лав

Лавови су љубавни уметници. Воле да буду у центру пажње и обожавају љубавне драме. Они се заљубљују брзо јер не могу одолети романтичном сценарију у својим главама. Њихова страствена нарав и потреба за љубављу и пажњом често их гурају у брзе и страствене везе. С Лавовима, љубав је увек велика представа.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Ваге су заљубљеници у љубав. Оне верују у равнотежу и хармонију у односима, и када пронађу некога ко им доноси тај осећај, брзо се заљубе. За њих је љубав као симфонија, и кад нађу правог диригента свог срца, мелодија се брзо развија у нешто предивно.

Шкорпија

Шкорпије су страствени и интензивни заљубљеници. Њихова способност да дубоко осећају емоције чини их склоним заљубљивању у рекордном времену. Они се не боје дубоких вода љубави и брзо се упуштају у емоционалне дубине. За њих је љубав авантура коју не желе пропустити, преноси Индеx.хр.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: