Популарана певачица, Марија Шерифовић  не крије колико је испуњава то што је постала мајка. Највећу подршку на том путу добија од мајке Верице Шерифовић. 

Верица је нестрпљива да постане бака по други пут. Пошто процес сурогат мајчинства траје око годинју дана, на своју иницијативу је упитала сурогат мајку да ли би желела да јој ускоро подари друго унуче. 

- Верица је опчињена унуком, више је ништа не занима осим њега. Рекла је чак да ће и посластичарницу да затвори како би се посветила унуку, јер то је била њена животна жеља. Она толико ужива у улози баке, па је рекла Марији да опет уђу у читаву процедуру како би добила и друго унуче. Њој је жеља да Марио добио брата или сестру, јер јој је и данас жао што она поред Марије није имала бар још једно дете - каже извор близак Шерифовићима за Скандал, па додаје:

 

 

- Иако је Марија мишљења да јој је син довољан и да жели само њему да се посвети, Верица је мало пољуљала својим предлогом. Рекла јој је да ће да дигне кредит ако им зафали пара јер жели да опет покрену процедуру која траје најмање годину дана, што значи да би друго дете могли да добију таман када Марио мало порасте. Марија није сигурна да сада то жели, али је рекла Верици да ће размислити. Међутим, Вера не одустаје јер види како се Марија лепо сналази са бебом и колико ужива у свему, па не жели да понови њену грешку и остане само на једном детету.

БОНУС ВИДЕО: