Дарко је описао како је реаговао када је ћуо за ову трагедију:  

- У том тренутку, то је била непроверена информација. Надао сам се да то нема везе са истином, али узалуд. Почео сам да се тресем јер сам доживео стрес, у питању су ситуације где човек не може да остане имун, без обзира на то што је то пословна информација и што не би требало да уносим емоције у посао. Међутим, овде је то било немогуће. Звао сам и Јањушеву бившу жену Ену, као и његовог средњег брата Бориса - изјавио је Дарко на самом почетку.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб

 

Дарко се чуо са Јанушем након што је напустио "Белу кућу."

- Изјавио сам му саучешће и након тога смо разменили још неколико порука. Није било ништа пословно, чули смо се пријатељски, написао сам му речи утехе и подршке, мада ништа није довољно јако да га утеши у овом тренутку - рекао је Танасијевић и додао:

- Јањуш је неко кога познајем седам година, у "Задрузи" и "Елити" смо пролазили кроз лепе, али и ружне тренутке. Михаила нисам лично познавао, а ово је заиста велика трагедија, после које у животима његове породице ништа неће бити исто - открио је Дарко за "24седам".

 

Подсетимо, Јањушев млађи брат, Михаило, биће сахрањен данас у родном Пријепољу на гробљу "Дворине". Породица ће саучешће примати у породичној кући на Коловрату. Поворка креће испред породичне куће у 12:00.

СОС телефон особама које размишљају о самоубиству Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић". Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

БОНУС ВИДЕО: