Бојковић је пре неколико дана био у жижи јавности када је рекао да му је неко упао у стан и тукао и давио женску особу која је била у стану у тренутку док је Марко био на тренингу.

 

- Ћао свима, добио сам поуздане информације из полицијских извора да је мој живот озбиљно угрожен и да чак постоји могућност да се спрема моја ликвидација. Ово није шала, мој правни тим спрема детаљну кривичну пријаву и ускоро, кроз неколико дана ће јавност бити обавештена о свему кроз медије - казао је Бојковић на Инстаграму.

 

Бојковић је такође објавио кроз какве су проблеме годинама он и његова породица имали, прво његов отац, онда и брат којег су покушали да убију, а сада је и нападнута женска особа која је у тренутку када он није био у стану нападнута након што је отворила врата непознатом лицу.

ММА борац иначе из Оџака годинама има проблем са екипом из тог краја али наводи да није упевао на правни начин да реши проблем, због чега је сад најавио низ кривичних пријава. Он како наводи тачно зна ко му шаље претње и због чега, што је све обелоданио на својим друштвеним мрежама. Занимљиво је да је његов отац није могао да нађе адвоката који би их бранио јер се плаше везе осумљиченог са групом Вељка Беливука чиме су им и претили.

Бојковић је инача млада нада овог спорта и до сада није имао пораз. Такође омиљен је међу својим саборцима.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".