Основно јавно тужилаштво у Смедереву је дало сагласност за задржавање С. П. (30) због сумње да је извршио кривично дело тешка телесна повреда и кривично дело насилничко понашање.

Како је саопштено из тужилаштва, осумњиченом се ставља на терет да је у ноћи између 22. и 23. новембра 2023. године, око 3 часа на сплаву "Максимус", након краће вербалне расправе оштећеном М. М. (25) најпре задао више удараца песницама у пределу главе и тела а потом и ударац ногом у пределу шаке десне руке, наневши му том приликом тешку телесну повреду у виду прелома костију шаке.

"Те да је оштећеном Д. С. (29) који је имао намеру да раздвоји осумњиченог и првооштећеног нанео такође више удараца у пределу главе и тела, од којих удараца је другооштећени задобио лаке телесне повреде у виду контузија лица, а све у присуству гостију поменутог сплава", наводи се у саопштењу Тужилаштва.

Како се додаје, у досадашњем току поступка извршен је увиђај, а осумњичени ће у току данашњег дана уз кривичну пријаву бити приведен поступајућем јавном тужиоцу ради саслушања, након чега ће бити испитано постојање разлога за подношење предлога за одређивање притвора.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: