Када се са непуних 18 година појавила на јавној сцени, никога није оставила равнодушним.Зато је информација да је Сузана Манчић преварена, велико изненађење.

Некадашња лото девојка искрено је говорила да су мушкарци због ње остављали жене, а да се она око њих није посебно трудила.

Фото: В. Данилов

 

 

- Неки су остављали своје жене због мене. Били су то сјајни људи. Не виђам ја те жене, али то ти је живот. Била сам заљубљена, али нисам била свесна тих последица, била сам млада. Моја судбина је била таква да су мушкарци падали на колена преда мном, а да се нисам посебно трудила - рекла је Сузана својевремено која се два пута нашла пред олтаром.

 У првом браку са Небојшом Кунићем је добила две ћерке, а сад ужива са Симеоном Оцомокосом у браку "на даљину". Симеон живи у Атини, а Сузана дели своје време између грчке и српске престонице.

Фото: Игор Маринковић

 

 

Ипак, мало ко зна да је и Сузана доживљавала љубавна разочарања. Пред Нову годину једном давно и она је била остављена.

- Тик пред Нову годину, пре много година, мој тадашњи дечко се оженио за другу! Имао је паралелну везу, а ја то нисма знала. Ја сам то преживела, па кажем сад и другим девојкама, ако и раскинете са момком, ма ко га шиша, рекла је кроз осмех водитељка, па на питање Сање Маринковић да појасни ту ситуацију, она је додала:

- Вероватно му нисам била довољно добра... или сам била превише добра па није могао самном, и морао је да ме остави -  казала је Манчићева.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: