Медији су потом контактирали певачицу да чују и њену страну приче, па су многи већ сугерисали да се може рећи да је започео естрадни рат између певачица.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Међутим, Јами је то жестоко негирала током гостовања у емисији "Пусти бригу" где је навела да она не ратује са децом.

- Ја не ратујем са децом. Стварно мислим да би то било мало понижавајуће. Све што кажем у животу, ја стојим иза тога и никада у животу нисам прозвала никога. Свако се нашао сам. Ја ничије име не правим и не спомињем, нити кад је реклама, нити кад је антиреклама, јер све је то реклама у ствари. Да би нечије име споменула, неко мора да то заслужи. Према томе, они који су спомињали било које име уз моје, вероватно имају интерес зашто су то радили. Вероватно је то онако добро и њима донело.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мене апсолутно то не интересује. Од кад знам за себе, никога прозвала нисам, свако зна шта ради и да ли је исправно или није. Ја само стојим иза својих поступака. Мој живот је такав да немам времена, да се бавим собом, а не другима. Тако да никада нисам, нити преко других мушкараца, нити преко туђих оних ствари направила каријеру, а ни наставила каријеру и била сам довољна стварно сама себи. Многима сам ја и те како дала ветар у леђа и помогла да направе име. Иза ове Јами стоји Јасна Миленковић коју обожавам и тако ће бити и даље - рекла је Јами.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: