Водитељка "Хит твита" Верица Брадић је у складном браку са бизнисменом Душаном Грбићем још од студентских дана, њих двоје имају ћерку Елену и сина Андреја.

Фото: В. Данилов

 

 

- Они су моја оаза сигурности и мира, па их вероватно и због тога држим подаље од медија. Желим да их заштитим од излагања јавности. Нису они бирали овај посао, ја сам - рекла је својевремено Верица.

Водитељка је открила и да је међу њима разлика 17 година, али да то њима не представља никакву препреку.

- Душан каже да је разлика у годинама међу нама смешна, да није довољна. Све испод две и по деценије, по његовом мишљењу, не вреди ни помињати. Никоме не дозвољавам да ми се меша у живот, самим тим ни у избор партнера. Нисам тип коме нешто може да се сугерише. Зато, чак ни мама никад није имала ништа да ми каже на ту тему - изјавила је она једном приликом.

Фото: Принтскрин/тв Пинк

 

 

Подсетимо, Верица је завршавала Правни факултет у време када је родила прво дете, а познато је и да је једно време направила седмогодишњу паузу на телевизији како би се бавила адвокатуром.

- Кад је требало да учим, морала сам да се борим са грчевима и зубићима. Није било лако, али то су слатке муке - признала је популарна водитељка.

БОНУС ВИДЕО: