Водитељ Огњен Амиџић на свом Инстаграм профилу поделио је тужне вести да његов сарадник и колега болује од карцинома, те је апеловао за помоћ.

Давид са Огњеном ради на емисији "Амиџи шоу", а за његово даље лечење потребна су новчана средства.

- Постоје тихи борци међу нама. Постоје они за које не знамо сви, а који су пуно учинили за све нас. Давид сада мора да добије битку против Голијата. Мора због своје породице и ћеркице, јер једино он може да јој овај свет учини лепшим местом за живот. Њему је сада потребна помоћ јер је Голијат јачи него икад - почео је он у видеу и додао о чему се ради.

Фото: Инстаграм принтскрин/огњенамиџиц

 

 

- Овај Голијат је канцер и сваког дана у болници се добри људи боре за његов живот, а тај дан у болници није јефтин. Молимо све људе добре воље да уплате новац на рачун Давидове супруге у складу са својим могућностима. Хвала - завршио је Огњен и доставио број рачуна на који може да му се помогне.

Такође, сличну објаву поделила је и Огњенова вереница Мина Нумановић:

- Дача је сјајан човек и дугогодишњи је члан наше екипе. Не могу да верујем да данас ово пишем за њега. Молим све вас који имате добру вољу и могућности да се укључите и да му помогнемо. Да не дозволимо да његова ћерка расте без њега - написала је Мина.

БОНУС ВИДЕО: