Тијана Дапчевић више од две деценије је у складном браку са Миланом Дапчевићем с којим има 14-годишњег сина Вука.

Како је тада признала за домаће медије, певачица је пре порођаја имала 115 килограма, а онда је одлучила да уради нешто по том питању.

Резултат је био 45 килограма мање, али мршавила је постепено.

Фото: АТА имагес

 

 

- Одлучила сам се на тај корак кад сам увидела да се не осећам више добро у својој кожи, као и да не могу да уђем у одређене комаде гардеробе. Хтела сам да инвестирам у своје здравље и лаганим корацима уз балансирану исхрану и мало физичке активности успела сам да за непуна четири месеца смршам 15 кг - рекла је једном приликом Тијана за часопис Лепота и Здравље.

Како је тада открила, доручкује овсене пахуљице са чијом и црвеним воћем, за ручак углавном једе ћуретину са поврћем, а за вечеру бранцин или ораду уз салату.

- Моја исхрана се заснива на избалансираним оброцима. Једем прегршт поврћа и воћа, мало меса, сигурно двапут недељно конзумирам рибу – никада нисам гладна јер једем буквално све осим одређених намирница које ми сметају. Избацила сам тесто из исхране и сад сама правим хлеб од интегралног брашна. Не једем слаткише, а од млечних производа конзумирам само млади сир - испричала је том приликом певачица.

Фото: В. Данилов

 

Борила се са крижом

- Сви треба да се хранимо без шећера, брашна и млека. Тако ћемо доћи до жељене килаже, међутим, као и остале жене и ја се често опустим па се угојим - рекла је она.

Тијана сада нема проблем са килажом, али признаје да својевремено "прекрши" режим исхране и нахрани душу:

- Нађе се у мом тањиру и хамбургер и парче пице, али онда следећих десет дана додатно пазим на исхрану. Ако ми се једе парче торте, узећу га, али не више пута током дана и не сваки дан. Душа то тражи, а мораш и њу да нахраниш. Но, умем и да одолим искушењу. Недавно, кад смо били на мору, отишли смо код куме која је направила феноменалну гибаницу. Толико је волим да не знам шта бих за њу дала, али - нисам појела ни парче - испричала је том приликом певачица за домаће медије.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: