Крајем децембра, енергије ће се истовремено протезати и у прошлост и у будућност – управо током пуног месеца у Раку 27. децембра.

Месец и Сунце су у квадрату са чворовима прошлости и будућности, а управо овај аспект сугерише да још нисте имали времена да затворите врата старим везама или задацима.

Фото: Профимедиа

 

 

Ипак, већ сад вас универзум упућује на нови пут и даје осећај да морате донети одлуку.

Пун Месец у знаку Рака традиционално је одговоран за породичне одлуке: разговор о трудночи, куповина новог дома, развод или венчање, или можда пресељење у други град – то су кључна питања која овај пун месец решава.

Ован

Пун месец се јавља у вашој породици и стамбеном сектору, што значи да можете доносити одлуке у вези са селидбом, изнајмљивањем куће или куповином некретнине. Такође, у вашој породици може доћи до важног догађаја који ће довести целу породицу за сто и можда ће неке важне информације или тајне о вашим рођацима постати јасне. На пун месец осећате се растрзани између прошлости и будућности, између жеља партнера и онога што искрено желите за себе. Стога, можда имате тешко стање духа, али не желите да о томе превише разговарате ни са ким.

Јарац

Пун месец се јавља у вашем брачном сектору, па на овај дан можете донети драстичну одлуку о браку или разводу. Крај децембра је за вас кључни датум, када ће од ове одлуке зависити питање где ћете живети 2024. године и куда ће ваш живот ићи даље. Вероватно ће 27. децембра ваш партнер бити тај који ће вам изнети своју одлуку, што за вас може постати дубоко психолошко откровење. Сатурн, владар вашег знака, биће у знаку Риба у време пуног месеца, а он је одговоран за дубину емоционалних искустава. То значи да ћете 27. децембра бити осетљиви, али ћете моћи да разговарате о свим питањима која вас тичу.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Пун Месец у Раку се јавља у вашем љубавном сектору; очекујте важно откровење од партнера, које ће заувек променити вашу везу. Међутим, морате схватити да ц́ете за годину дана бити на прагу венчања, што значи да имате тачно годину дана од 27. децембра 2023. да одлучите каквог мушкарца желите да видите поред себе. Такође, 27. децембра можете сазнати за своју трудноћу или ћете ви и ваш партнер одлучити да имате дете.

БОНУС ВИДЕО: