Прослављени глумац Воја Брајовић је својим талентом одушевљавао широм Југославије, након велике улоге у "Отписанима", популарност је стекао и у култној серији "Бољи живот", где је тумачио лик професора Терминатора.

Фото: АТА имагес

 

Познато је да се Воја женио два пута, па тако из првог брака има ћерку Искру и сина Вукоту, док из другог има сина Рељу који који није желео да крене стопама својих родитеља.

О његовој садашњој супрузи се доста тога зна, с обзиром на то да се ради о нашој познатој глумици Милици Михајловић, међутим, Војина прва супруга Љиљана није експонирана у медијима.

Занимљиво је да он Љиљану зна од њеног рођења. Она је три године млађа од њега, а у родном Ваљеву су били комшије. Љиљанин отац је био лекар, па су тако ове две породице од почетка повезане.

Своју везу су отпочели када је она имала 14, а он 18 година и наставили су је чак и кад је он отпутовао на студије у Београд. Венчали су се 1979. године, а Љиљана је због породице напустила медицину и касније почела да ради у једном бутику.

− Не кажем да је то моје коначно опредељење, али се сасвим другачије осећам откако радим – признала је.

Воја се 2002. године оженио други пут, колегиницом Милицом Михајловић, а једном приликом је 1987. године открио и шта га то веже за тадашњу супругу Љиљану.

− Везује нас много тога, а не само брак и љубав – искрен је био глумац.

И Искра и Вукота су кренули стопама родитеља, па је тако она исто једна од успешнијих младих глумица, док се Вукота бави и манекенством.

Фото: И. Маринковић

 

− У многим важним стварима била ми је и мајка и отац. Од ситних, али деци важних ствари, типа научити ме да пливам, до животних лекција касније, кад сам одрасла, и кад је наш однос тек постао драгоцен. Надам се да ћу својој ћерки бити бар упола толико добар пријатељ колико је она била мени - рекла је Искра једном о својој мајци.

БОНУС ВИДЕО: