Они који су у браку обично долазе на прославе са женом, односно мужем, како би се заједно забавили и дружили са већим бројем људи. То је, уједно, и прилика да супружници упознају своје „боље“ или „јаче половине“ са колегама и похвале се својим емотивним избором.

Али, овакве прославе некада могу да се претворе у лични фијаско из различитих разлога. То се догодило и супругу једне тиктокерке која је решила да га на божићној прослави коју је организовала његова фирма поштено обрука. Иако на мрежама често дели снимке на којима се чини да са супругом и децом живи идиличним животом, најновији видео не иде томе у прилог.

Тиктокерка из Луизијане одабрала је за одлазак на божићну прославу са мужем атрактиван црвени комбинезон који је оцртао сваки мишић на њеном телу. Дубоки деколте и бујне груди биле су у првом плану. Лепа бринета увила је дугу косу у локне, а стајлинг је заокружила обућом са платформом и мало јачом шминком која је истакла њене лепе црте лица.

Иако би због избора гардеробе свакако била запажена на корпоративној прослави на коју ју је супруг повео, она је решила да због нечег другог буде у центру пажње. Атрактивна бринета показала је својим пратиоцима на ТикТоку неуобичајене плесне кораке који су били актуелни шездесетих година прошлог века, а који данас у најмању руку делују чудно и смешно.

- Спремна сам да одем и осрамотим мужа на божићној прослави коју организује фирма у којој ради. Какви су моји плесни покрети? – упитала је ова тиктокерка, демонстрирајући потом како изгледа њен плес.

Забаван снимак убрзо је постао виралан, а лепа бринета није открила шта јој је супруг згрешио и због чега му је приредила овакву освету. Пратиоци су махом хвалили њен атрактивни изглед, не обраћајући пажњу на бизарне плесне покрете које је ова млада жена извела.

БОНУС ВИДЕО: