Србија бруји о добитном лото листићу из Панчева, који је пре неколико дана свом власнику донео вртоглаву своту од 5.100.000 евра.

Међутим, велика срећа коју је имао добитник из Панчева није ништа наспрам среће камионџије из Аустралије Била Моргана из 1999. године.

Бил Морган имао је тежак живот. Преживео је страшну саобраћајну несрећу, а као последица су му остали проблеми са срцем. Неколико година касније добио је тешку алергијску реакцију на лекове и због тога је био клинички мртав 14 минута, а наредних 12 дана је провео у коми. Његов случај су означили као "медицинско чудо".

Ипак, како се каже у нашем народу "Коло среће се окреће", а срећа се окренула и за Била. Након што се пробудио из коме добио је бољи посао, запросио је своју девојку Лизу Велс и годину дана после драматичних догађаја, купио је гребалицу на којој је добио аутомобил вредан 30.000 долара.

Овакав сплет срећних и несрећних околности заинтересовао је локалну телевизијску станицу, па су одлучили да га замоле да ураде причу у њему и да демонстрира како је купио добитну срећку. Но, оно што се десило ни у најлуђим сновима није могао да сања.

Морган је пред камерама огребао право богатство.

- Не шалим се, управо сам освојио 250.000 долара (више од 25 милиона динара) - казао је унезверено.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: