Пре скоро две године, Милош Бојанић је одлучио да своју велелепну вилу у Сремској Каменици издаје како би увећао свој буџет.

Певач је открио да се многе његове колеге жале како се Бојанић прави луд и не даје им попуст, те да је велика стипса.

- Открио сам јавно да издајем кућу и онда су похрлили многи са естраде, јер им је ово била прилика да преко агенције дођу и да виде вилу. Ма певачи су ужас, чиме се све баве. Само да би после могли да ме оговарају, да ли ми је нешто јефтино унутра или не - прича Бојанић и додаје:

Foto: V.Danilov/ Jutjub printskrin/Paparazzo Lov // DNK

 

 

- Зато ко год да ме окрене, ја их само пребацим на моју жену Бранку и њену другарицу, јер се њих две баве рентирањем и договарањем. Ето, одмах су ме попљували да Тини Ивановић нисам дао попуст када је снимала спот код мене, а ја нисам ни знао да је она изнајмила - објашњава Милош, док је његов близак друг открио да је певач такав.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Paparazzo Lov // DNK

 

 

- Милош је такав. Он годинама има кућу у Црној Гори и когод од певача да га је звао за апартман, цена је била и скупља него за остале. Зна да естрадњаци имају лову, па хоће да их ошури, или је то његов начин да их откачи. Тако да и сада ово са овом вилом није ништа чудно. Све је пребацио на Бранку, тако да се он нигде не појављује. А доста филмаџија долази да разгледа кућу за снимање серија и филмова, па ми се похвалио да ће имати добру зараду. Код њега нема ценкања јер је баш загуљен по том питању и тражи 700 евра за два дана снимања - рекао је извор за "Свет" пре две године.

Фото: В. Данилов

 

 

Од огромног дворишта, дневне собе, преко базена и сауне, певач је једном приликом показао сваки ћошак имања.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО: