Репрезентација Аргентине је у децембру 2022. године у Катару трећи пут у историји постала првак света.

А, годину дана касније, појавила се информација која је шокирала јавност у овој земљи. Тај податак открива да није све било идилично и да је на путу до светског трона било и проблема.

Фото: Профимедиа

 

Према открићу у програму "А ла Тарде" на ТВ "Тарту", Лионел Меси је избацио саиграча из екипе.

Наводно, Меси је побеснео због непримереног коментара Алехандра Папуа Гомеза о његовој супрузи Антонели.

- Он је храбар човек... У свлачионици, не знам тачно после које утакмице, можда после Холандије, сви су срећни јер су прошли. Сви почињу да певају, а шта каже Папу? 'Дај ми Антонелу'. Замислите Месијеве ласерске очи... Одмах црвени картон - откривено је у програму.

Фото: Профимедиа

 

У случају да је прича о инциденту са Месијем тачна, проблем који је Гомез имао са допингом послужио је као алиби за његов одлазак из репрезентације.

Гомез је у Катару играо 58 минута на утакмици првог кола против Саудијске Арабије, док је у осмини финала против Аустралије на терену био 49 минута.

- И Скалони је веома огорчен због ове ситуације, нису само репрезентативци. Знате и како су га звали саиграчи? Звали су га "Јефтин" јер сваки пут када би отишли да играју тенис и морали да плате терен, он је нестао. Сваки пут када је било хране за коју треба да се плати, он је нестао. А његова жена Линда је такође је искључена из женског чета - навео је извор.

Гомез је на крају прошле сезоне напустио Севиљу и стигао у Монцу, али је за овај клуб одиграо само једну утакмицу због суспензије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".