Старлета Ана Кораћ се ове године удала и породила, а већ је ставила тачку на брак са бизнисменом.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/ана_корац

 

Ана је њега све време крила од очију јавности, а за њега се сазнало најпре на њеном рођендану, али она о томе није желела да говори по његовој жељи.

Кораћева се, након објављивања вести о трудноћи, повукла из јавног живота. Ана се ни након порођаја није вратила јавном животу, а фотографије свог партера и када је објављивала, крила је његово лице. 

Недавно су покренуте и спекулације да се Ана и удала за свог емотивног партнера и оца свог сина којем су дали име Матео, што је сада потврђено.

Фото: АТА имагес

 

Међутим, Ана се од супруга наводно недавно и развела од њега. 

- Ана је ћутала о вези, о браку, па је било логично да неће говорити ни о разводу, али почело је доста да се прича о томе. Њих двоје су се растали и она је остала са сином у стану који је од самог почетка био преписан на њу, а који су купили када су добили бебу. Споразумно су се развели, веома брзо су се договорили о свему. Она је одмах вратила и своје презиме у документима, тако да је процес бракоразводне парнице окончан. Обрисала је и фотографије на којима је њен бивши супруг и тиме је ставила тачку на сваку сумњу да су и даље заједно - закључио је извор за Информер.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".