Мелина Џиновић, креаторка и супруга фолк певача Хариса Џиновића својом новом објавом на Инстаграму подстакла је све на размишљање.

Она је поделила цитат Сање Маринковић из једне емисије у ком је изречено следеће:

- Увек постоји неки мушкарац због којег ти срце брже закуца. Постоји. Али бих ја волела да се појави неко да нам куца у исто време на прави начин - казала је Маринковићева, а чије је речи Мелина Џиновић поделила на друштвеној мрежи Инстаграм.

 

Подсетимо, Харис је недавно испричао, да он воли да му све буде цакум пакум сређено, а то је шокирало његову садашњу супругу Мелину, када су тек почели да се забављају.

- Кад је Мелина дошла први пут код мене у тренуцима кад смо се забављали, жена је била у шоку јер није могла да верује да живим сам. Све је било сређено и под конац у стану, све је на креветима било затегнуто до танчина, па је мислила да је лажем и да са мном живи нека жена коју кријем. Мислила је да нема шансе да ја то све сређујем и пеглам. После јој је било јасније ко сам. Тад је почела да тумба по стварима у стану не би ли нашла неку женску ствар, нешто што ће да укаже на то да поред ње постоји још нека жена у мом животу, али није нашла ниједан траг! Касније је видела колико је сати и схватила је да сам стварно такав - тврдио је недавно Џиновић и додаје да је због свега имао проблем и с кућном помоћницом јер му је премештала гардеробу:

- У том периоду имао сам проблеме са спремачицом која ми је долазила јер ми је превртала ствари по стану, па сложи другачије и нисам могао да нађем све што ми треба. Највише принципа имам ипак у певању. Данас свако може да узме микрофон у руке, али нема свако таленат. Имамо много звезда, али врло мало певача. Није певање само бити у интонацији, постоји читав низ тога шта мора да се испоштује, међутим, музика се данас више гледа него што се слуша, па се све изменило.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: