Атрактивна водитељка је неколико пута истицала како је упознала садашњег изабраника Драгана Станковића. Било је то прошле године на Божић када јој је поклонио дукат  и пожелео јој вечну љубав. Сада је открила едан нови детаљ:  

- На Видовдан сам изгубила невиност, удала сам се на Ђурђевдан у првом браку за Воју, након тога се развела са њим за први дан поста. Почела сам да водим емисију на Пинку за Велику Госпојину, а сада сам свог садашњег момка упознала на Божић - поручује Јована и открива да је Драган био "намењен" њеној колегиници.

 

 

Заједнички пријатељ је прво хтео да Драган буде са неком другом колегиницом, али она није желела: 

- Спојио нас је заједнички пријатељ. Срели смо се у једној редакцији, пили смо жестину. Помислила сам у себи: "Добар ти је онај друг Драган Станковић". И тај пријатељ ми каже: "Још ја мојој новинарки говорим да је упознам са Драганом, он је сведен, добар породичан. А она неће". И та његова другарица Драгана стварно није хтела. И сад ја питам: "Извини, је л' се не љутиш да Драгана узмем ја?". То је жива истина. Код мене је увек конкретно. И каже она мени: "Ма јок, ја нећу" - каже Јована и додаје:

- Кад сам видела да је рођен 4. августа и да је лав у хороскопу, а моји сви бивши лавови, ја сам се одушевила. Августовски лавови су јачи и доминантнији. На крају сам га окренула и предложила му да изађемо, све остало је историја - закључује Јована.

БОНУС ВИДЕО: