Он му је одмах вратио новац и рекао да он не дозвољава да му лепе новчанице на чело на наступима.

На Фејсбуку се сада појавио још један снимак, који је настао 2021. године, а на ком легендарни певач одбија огроман бакшиш од 10.000 евра.

Иначе, певач Шериф Коњевић важи за краља бакшиша, а једном приликом је проговорио о својим песмама захваљујући којима је зарадио баснословне суме новца.

- Моје песме су дуго година пристне на сцени и хвала Богу добро ме глас служи и то је дар. Када је у питању моја забава, забављам се исто као и други. Не бих некога издвајао, драги су ми многи, волимо се и поштујемо, манири су јако битни, али песма чини све и донесе нешто што човек не може другачије - каже Коњевић у емисији "Никад није касно".

Он се дотакао и бакшиша са приватних весеља.

- Не волим о томе да причам. Ја када дођем у ресторан да ручам, ја зовем конобара прво да га почастим. Ако мене неко почасти, сви ми волимо новац на неки начин живимо од тога, али сви у јавности то потенцирају због снимака са свадби, али ми немамо са тим везе. Они дају тај новац, они нешто муљају са тим парама, ја не знам нити ме интересује. Ја имам свој хонорар, ја дам све од себе и то је то - објаснио је Шериф.

БОНУС ВИДЕО: