Они који су стално на путу и у некој другој земљи знају како иде протокол када долазе на аеродром и шта све морају да обаве пре него се укрцају на авион.

Наравно, сви они који путују код себе имају авантуристички дух и способност да се у било којој ситуацији одлично снађу. То је показао на свом примеру и један брачни пар који је требало да негде отпутује и пребаци се на укрцавање са два кофера.

Они нису попут других путника однели кофере пешке, нити су користили услуге неког сервиса да им их однесе на жељено место већ су се једноставно- сами укрцали на њих и провозали.

У снимку који кружи интернетом и који је одушевио њихове кориснике види се времешни брачни пар који седи на својим коферима и вози се до свог одредишта. На том путу се не осврћу ни на кога већ журе ка свом циљу.

Брачни пар је одушевио људе на социјалним мрежама, а многи су прокоментарисали како су оваква путовања пун погодак и енергија коју сви желе.

@david.blackheart Replying to @brotmitnutella As requested! Who thought they would get 1m+ views 🤯😂🥺🙏🏽 #couplegoals #rideordie #relationships #rideonsuitcase #oldpeopleontiktok ♬ Ridin' - Chamillionaire

- Овај старији пар је кул више него било ко.

- Живе свој најбољи живот.

- Ово је генијално.

- Овако би то требало да буде....живи живот и путуј. Брига те душо..

- Ако ми будућност није оваква не желим ништа- били су неки од коментара.

Многи су рекли како замишљају на овај начин њихова путовања са својим супругом и сложили су се како је потребно имати сличног партнера, односно оног који дели иста интересовања као он. Други су рекли да дух остаје млад код неких људи упркос томе што они старе и да треба неговати позитивност и хумор попут ових људи.

БОНУС ВИДЕО:

(Срећна република)