Саша Поповић и Сузана Јовановић срећни су што су своју децу извели на прави пут, а сада су открили  да желе и унуче: 

- Па како не, да ли је унука или унук, прижељкујем унуче. Да ли је мушко или женско нема везе. И Сузана и ја прижељкујемо, али ево, чекамо! Чекамо да видимо шта ће да се деси. Ми чекамо али нема ништа још… Биће - рекао је Поповић.

Фото: АТА имагес

 

Челник "Гранда" је открио да је неко направио лажни профил са његовим именом, па рекао зашто нема профиле на друштвеним мрежама: 

- То ми је ћерка показала, рекла ми је да ме неко ставио на Инстаграм као да је то мој прави профил. То није истина. Ја то немам. Никада нисам имао профиле на друштвеним мрежама, нити желим да их имам, нити их имам. Немам ни Титок, немам ни Инстаграм, ни Фејсбук, немам ни Твитер. Немам ништа и срећан сам што немам - рекао је Поповић и додао:

- Шта ће ми? Четрнаест година сам на телевизији, виде ме сви. Шта имам кажем, често имам и неке интервјуе. А да сад имам неки свој профил па да читам по друштвеним мрежама шта каже овај, шта каже онај, да се нервирам, па нећу! Овако ми је лепо. У априлу пуним 70 година, пензионер сам, уживам и уопште ме не занима ко шта каже и ко шта пише, тако да ми те друштвене мреже заиста не требају - рекао је он.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: