Бивша српска тенисерка и некадашњи рекет број један Ана Ивановић и бивши немачки фудбалер Бастијан Швајнштајгер венчали су се у Венецији 2016.

Српски зет сад је открио у Билдовом подкасту "Пхрасенмахер“ како га је сцена из холивудског филма "Нотинг Хил" са Џулијом Робертс (56) и Хјуом Грантом (63) инспирисала да запроси Ану.

- У Лондону постоје мали паркови који су доступни само локалним становницима. Изнајмио сам парк из филма "Нотинг Хил". Знао сам да је Ана иначе изузетно радознала особа и када смо прошли поред капије која је била одшкринута, предложио сам јој да провиримо. Када сам ушли - запросио сам је - испричао је Бастијан.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/bastianschweinsteiger

 

 

Немачки фудбалер је чак научио српски како би убедио Аниног оца Мирослава да је он прави човек за његову ћерку.

- Успео сам да омекшам њену породицу тако што сам замолио Аниног оца за њену руку на српском језику. Долетео сам у Београд и питао га - присетио се Швајни.

Како је признао, пре првог сусрета са Аном у Њујорку 2014. године био је нервознији него пре финала Светског првенства против Аргентине. Тамо је у то време био његов пријатељ Стефен Хаман (42, бивша кошаркашка звезда), имали су чак и шифру.

Фото: Профимедиа

 

 

- Након што нас поздрави треба да кажем "Хајде, идемо заједно у шетњу" Или "Добро, видимо се касније, Штефене." Тако се и догодило! Нисам добро говорио енглески када смо се упознали, па сам на почетку много слушао Ану. Био сам мало у дефанзиви и видео шта се спрема - кроз осмех је прокометарисао и отркио када је схватио да је Ана, са којом сада има три сина, жена његовог живота?

- Од самог почетка. Осећаш посебне тренутке и препознаш их у љубави када се загледаш дубоко у нечије очи – баш тако је било и са мном - призао је бивши фудбалер.

Фото: Профимедиа

 

 

У подкасту су се присетили и изјаве бившег америчког председника Доналда Трампа (77) да је "Ана Ивановић најлепша жена на свету".

- Једном није рекао ништа осим истине - кроз смех се сложио Швајнштајгер.

(курир.рс/билд.де)

БОНУС ВИДЕО: