Ванеса, која је била у трећем месецу трудноће, убијена је на прагу улазних врата свог дома. Ударена је неколико пута у лице и најмање седам пута избодена у груди.

Осумњичени са КиМ ухапшен је у близини свог дома такође у провинцији Тревиза.

Заменик тужиоца Тревиза Микеле Пермунијан и медицински иследник Антонело Цирнели пожурили су на лице места и завршили увиђај. На жениним рукама има одбрамбених повреда, што потврђује како је жртва покушала да се спасе од беса убице.

Ванесин дечко је рекао да је жртва пријавила осумњиченог за ухођење у октобру. Од те пријаве почеле су истраге правосудних органа, очигледно без практичних резултата.

Осумњичени је био муштерија супермаркета Еуроспин, у којем је Ванеса Балан до пре извесног времена радила - пре одласка на трудничко, јер је чекала своје друго дете.

Он је, према писању медија, често пратио Ванесу, долазио на њено радно место и малтретирао је, тако да је полиција одмах почела потрагу за њим.

Ванесино тело пронашао је њен партнер након доласка са посла. Био је у стању шока, али је успео да пружи корисне информације истражитељима.
Њихово четворогодишње дете било је у вртићу у време злочина.

Истражитељи сада покушавају да открију мотив ужасног злочина.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: