Тим поводом у то време огласио се Гоцин менаџер и кум Гане Пецикоза након чега је певачица са њим прекинула сарадњу.

Он је тада изнео да се ради о маркетиншком трику певачице, али је она то оштро демантовала.

- Да је то истина мислим да је новинарски посао да одеш у Сава Центар и да питаш када су склоњене карте за Сава Центар. За први дан. Карте за први дан Сава Центра склоњене су два дана после заказивања концерта. Толико о марктиншком трику. У том тренутку ја сам издала албум "Желим да се променим". Радила сам уторак, среда, четвртак, петак, субота и уопште ми није био потребан никакав маркетиншки трик. То је урадио неко за мене. За мене као жену - објаснила је Гоца.

Сада се пак на Твитеру појавила слика спорног бизнисмена који је наводно откупио све карте за тај никада одржани, а заказани наступ. Реч је о бившем партнеру певачице с којим се забављала пре брака са Иваном Маринковићем.

Бивши дечко Гоце Тржан оставио је у њеном животу, поред лепих успомена и озбиљне трауме. Наиме, иако никада није именовала особу поред које је претрпела озбиљно насиље, Гоца, која је о томе говорила још 2017. године, истакла је да је у свом емотивном животу имала изузетно тежак период пре брака са Иваном, а многи су у томе препознали управо Драгојловића.

Дејан је пажњу јавности поново привукао када је био хапшен током операције "Краба" због наводних малверзација са набавком уређаја у Институту за онкологију и радиологију. 2016. године Драгојловића је суд ослободио ових оптужби, преноси "Сторy".

БОНУС ВИДЕО: