Певачица Снежана Килибарда се присетила самих почетака каријере, али и периода када је живела од социјалне помоћи.

- Увек сам ја и као мала имала тај осећај у себи. Пет, шест година, сви смо држали те чувене дезодорансе и четке и сви смо замишљали да смо Лепа Брена и да путујемо у Њујорк и Лондон. И онда случајно почињеш да певаш, кроз смех је испричала Снежа.

Фото: З. Јовановић/П. Митић/Јутјуб принтскрин/Grand parada

 

 

Са храброшћу и искреношћу певачица је отварила врата своје прошлости, признајући да је у једном периоду живота остала да живи од Црвеног крста.

Фото: З. Јовановић/П. Митић/Јутјуб принтскрин/Grand parada

 

 

- За време свих тих ратних похода моја породица се сели из Мостара за Нови Сад и ту остајемо. Прво један део боравимо у градићу на Весињу где смо били добар део рата, и до тада си сву уштеђевину потрошио што си имао да не би некоме нешто остао дужан и на крају ти останеш да живиш од Црвеног крста у сред града где не познајеш никога, искрено је говорила, па додала:

- Ја то нисам осећала страшно. У том периоду сам осећала „то се десило, ми смо у рату, ми се сналазимо“, и све је било преживљавање. Чак је било и позитивно, чак није било тог кукања, плакања, него сналази се. Ајмо тамо, ајмо овамо и ја сам као мала осетила преко ноћи ту зрелост, рекла је певачица за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: