Ови момци су ређали велике хитове, а након што је Реља отпочео везу са Николијом Јовановић група се изненадно и без објашњења распала, о чему је сада Влада решио да проговори.

Фото: Јутјуб принтскрин/ИЂВидеос.ТВ

 

Певач се на почетку разговора осврнуо на то што га дуго нисмо виђали у медијима, иако јавност жели да га види:

- Генерално, и док сам био у Елитним одредима, и сад соло се нисам превише појављивао у медијима. Протекле дане сам провео у изласцима, слављима, тако се погодило, и помало у студију. Углавном одмарам после излазака. Мој савршен дан је када сам срећан од ујутру до увече - наставља Матовић:

- Некад се тако пробудиш, урадиш шта те чини задовољним или због геста особе коју волиш. Не пратим ни позитивне ни негативне коментаре о себи, јер сам дуго у овом послу и не могу да стављам значај на то.

Иако многи коментаришу да је тајанствен и да чува приватност за себе, одговорио нам је о статусу свог љубавног живота:

Фото: АТА имагес

 

- Тренутно сам слободан. Био сам у, назовимо то, дугој вези. Битно је бити срећан и кад си слободан и у вези.

Влада је био повезиван са разним девојкама, од којих је једна и бивша Задругарка Тара Симов, али он открива да су само познаници и да ријалитије не прати:

- Изашли смо у један клуб кад смо Тара и ја усликани у друштву. Ријалитије не пратим, не гледам и не готивим их, а ни не дружим се са ријалити учесницима. Разлика је у дружењу и познанству.

Поред тога што јавност интригира његов емотивни живот, оно што је увек незаобилазна тема јесте бенд Елитни одреди и однос са колегом Рељом Поповићем, о ком се много спекулисало да ли су у добрим односима, свађи или немају контакт:

- Честитао сам Рељи рођендан качењем слике и честитком на друштвеним мрежама, и мислим да је порука јасна. Реља и ја никад нисмо били у свађи и то је довољно јасно.

По медијима се такође причало да је разлог разлаза бенда певачица Николија Јовановић, са којом су снимили дует, а која је потом започела везу са Рељом:

- Николија никако није могла да буде крива за распад бенда. Елитни одреде смо чинили Реља и ја. Да је она била део групе и да се ишта питала, била би друга ствар. Једини коју су одговорни за то смо он и ја. Вероватно је публика сама претпостављала да је она направила свађу између Реље и мене, или да га је одвукла на другу страну.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".