Водитељка Јована Јеремић у жижи је јавности последњих дана због везе да познатим бизнисменом. 

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Наиме, откако је јавно објавила заједничке фотографије са Драганом, јавност не престаје да се интересује за њихов однос.

Јеремићева истиче да је Драган први мушкарац који јој је скроз по мери, те да на њега може да се ослони у сваком тренутку, што јој је сада најбитније.

Међутим, Јована је након што се развела од политичара Војислава Милошевића, често говорила да је сигурна да њу чека нешто велико и да ће њен будући муж бити моћник и богаташ, обзиром да, како истиче, сматра да мање од тога не заслужујуе, јер је она све сама стекла у животу и за свој положај се сама изборила.

Фото: АТА имагес

 

Водитељка је управо о томе говорила у једном интервјују који је дала пре извесног времена, па неким делом и сама себи предвидела све што јој се тренутно дешава.

- Ја сада када теби причам о мом другом мужу и као да га видим, али њега нема, још га нисам упознала, а тачно знам какав ће бити. Овај дечко са којим сам била до скоро, ја сам знала да он то није. Мој други муж ће бити моћан човек, он неће бити из Србије, нашег је порекла, али живи у иностранству. Ја ћу бити све време у авиону, ја то знам, ја ћу на посао долазити авионом да одрадим емисију. Мој муж ће бити попут мужа Сандре Мељниченко. Он ће или да се бави нафтом или ће имати ланац ресторана и кафића, неко ће мислити да сам луда, али то ће бити тако - рекла је Јована за "Стар", међутим иако Драган нема ланац ресторана и кафића, има ланац пекара, веома је успешан и богат, баш као што је Јована и прижељкивала.

Подсетимо, након што је обелоданила везу са 14 година старијим бизнисменом Драганом Станковићем, први пут је проговорила о овој љубавној романси, за коју прижељкује да буде вечна:

- Мене је с Драганом упознао Вучићевић, ми га зовемо кум већ. Мене су већ медији удали. Драган Вучићевић ће бити кум. То је кренуло спонтано, срели смо се на рођендану Вучићевића. Нас је спојио заправо Бог, на Божић 2023. Кад је ломио ченсицу, он је мени поклонио дукат, тада ми је пожелео вечну љубав и то се десило. Изашли смо после Драгановог рођендана неколико пута на вечеру и ето... - открила је Јована у емисији ''Премијера - Викенд специјал'' и додала:

- Драган је моја највећа љубав до сада, он је заслужио да буде публикован. Он је мени понудио све, да је могу да се ослоним на њега потпуно. Ако си с мушкарцем мора да ти буде лепа. Алфа жена тражи алфа мушкарца - поручила је водитељка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".