Брак Јелене Карлеуше с Душком Тошићем, који траје од 2008. године, често је био тема у домаћим медијима, али једнаку пажњу привлачио је и њен први брак са Бојаном Карићем.

Познато је да су се певачица и бизнисмен венчали давне 2004. године и потом организовали велико и гламурозно славље, само да би се мало након тога разишли.

Карић и Јелена Карлеуша формално су се развели у марту 2005. године.

Фото: Д. Миловановић

 

 

Певачица је сада први пут отворено причала о краху свог брака с Бојаном Карићем, а тврди да је од почетка имала проблеме с његовим стрицем Богољубом, који је није желео поред његовог братанца.

- Богољуб Карић је био против моје везе са Бојаном. Чак ме је и забранио на БК ТВ, иако сам била њихов ексклузивац. Он је мени и рекао да је против наше љубави. Лажирао је истраживања у којима сам ја после Мадлен Олбрајт најомраженија у Србији. Он је, наравно, био највољенији. Објаснио ми је да ја негативно утичем на породицу Карић. С друге стране, Бојанови родитељи Сретен и Славица су мене обожавали. Прозивао је он мене редовно на тим породичним ручковима на којима је било нас 50. Човек је седео на челу, сви ћуте и једу супу, а Богољуб се обраћа само мени. Ја сам било дубоко издепримирана. Судбина ће касније спојити Сретена и моју мајку у Немачкој. Лечили су се од исте болести и изгубили животе, испричала је Јелена Карлеуша за "Информер".

- Бојана никада нисам преварила. Десило се у 7.15 ујутру, два месеца после наше свадбе, да је на наша врата закуцао мој телохранитељ. Богољубов телохранитељ, који је мени био додељен. Дошао је и мом мужу у лице рекао да је у вези са мном и да хоће да ме ожени. У том моменту, Богољуб Карић је власник мобилне телефоније и може да ради с вашим телефоном шта жели. Ја сам тада спавала. Бојан долази до мене и говори ми шта се управо десило. Шокирала сам се. Тај момак је у свом телефону имао наше љубавне преписке, истакла је Јелена.

Фото: С.С.

 

 

Певачица се осврнула на трач да ју је супруг ухватио на задњем седишту аутомобила с телохранитељем, у чему нема истине, наглашава Карлеуша.

- Све оне приче да сам ја ухваћена на задњем седишту "хамера" су измишљене. Све ово може да потврди и Бојан. Он зна да ме никада није ухватио на задњем седишту. Много би ми олакшао да је рекао истину у јавности, јер сам ја прошла тортуру. Представљена сам као ку*ва и прељубница. Покушала сам и тада да му објасним, али сам одмах видела на лицу да му се "склопило" све што су му о мени причали, а није ми говорио. Спаковао се и отишао је из стана. Убрзо сам и ја отишла и од Славице сам тражила да ми пошаље папир да потпишем да желим споразумни развод. Ништа ми није требало јер сам ја ипак била и остала шмекерка, истакла је Јелена за "Информер".

БОНУС ВИДЕО: