Током недавног концерта у Бруклину, Мадона (65) је отворила душу о својој животној борби раније ове године. Поп краљица је отворено открила да је буквално била на ивици смрти пре само неколико месеци, те да је била 48 сати у коми.

Фото: Профимедиа

 

Наиме, због бактеријске инфекције је завршила на одељењу интензивне његе, а када се пробудила, све јој је било мутно и магловито.

- Чињеница да сам сада овде је је**но краљевско чудо. Вечерас су у овој дворани неки људи који су били са мном у болници. Постоји једна веома важна жена која ме је одвукла у болницу… Онесвестила сам се на поду купатила и пробудила сам се у болници - рекла је Мадона, те се захвалила мистериозној жени:

- Када сам се први пут освестила, видела сам шесторо невероватне деце како седе у соби. Успут, морала сам скоро да умрем да бих сву своју децу довела у једну собу – знам да је то некако смешно.

Фото: Профимедиа

 

Подсетимо, поп дива Мадона, недавно је хитно хоспитализована, након чега је завршила на интезивној нези. Мадона је била у критичном стању те су њени сарадници, пријатељи и породица били и те како забринути за њу.Она је пронађена код своје куће у Њујорку, у суботу 24.06, и то без свести, након чега је хитно пребачена у болницу. Певачица је интубирана током ноћи, а њена најстарија ћерка Лурдес (26) све време је била у болници, уз мајку. Колико су њени сарадници били забринути за њу говори и чињеница да је био одржан и хитан састанак.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".