Регионална звезда се једном приликом присетила како је бившег партнера са којим је била у вези пре Вељка, ухватила у превари: 

- Једном сам доживела да ме преварио и то сам открила сама - започела је своју исповест певачица и додала:

- Копала сам, зато што сам осетила да сам у праву. Приметила сам по њему да се нешто дешава и криво ми је што нисам то брзо санирала. Ја сам то још пре осетила и хтела сам да раскинем са том особом, али ето, чекала сам да видим то црно на бело.

На такву везу је ставила тачку, а потом је у њен живот дошао Вељко: 

Подсећања ради, Вељко и Сека уживају у хармоничном браку, а њихов пут до потомства није био лак. Сада имају два сина Јована и Јакова.

Тада је ишла на вантелесну оплодњу, а по савету свог духовника, оца Николе, и на предлог још једног свештеника, почела је да пије уље Светог Нектарија, након чега је и затруднела.

- Мој пут ка потомству није био лак, ја сам особа која је седам година чекала да добије дете. Мој супруг и ја смо се седам година борили да добијемо дете. Вантелесна оплодња је само 30 одсто. Ја сам радила три вантелесне оплодње, трећа је успела, прве две су биле безуспешне. Када смо решили моју инсулинску резистенцију то је било много лакше, пила сам таблете четири године, оне су помогле да се тај проблем реши. Када смо се одлучили за трећу вантелесну оплодњу, по савету свог духовника, оца Николе, и на предлог још једног свештеника, то је отац Аца, његов колега, почела сам да пијем уље Светог Нектарија. Отац Аца је био на Егини и донео је уље Светог Нектарија, и рекао мом духовнику, оцу Николи, да да мени и мом супругу Вељку - почела је Сека, па наставила:

- Што се тиче уља Светог Нектарија ту постоји један правилник, не можете га користити без благослова и постоје правила како се користи, колико капи се узима. Жена то попије, причести се и онда одлази на процес вантелесне оплодње. Ми смо то све испоштовали, Вељко и ја. Ја сам се причестила и отишла на вантелесну и хвала Богу родио се мој Јаков.

Сека није престала да се моли. Две године после рођења Јакова, родио се други син Јован: 

- Две и по године касније поново сам ишла на вантелесну оплодњу, рећи ћу вам само да су молитве Светог Нектарија услишене код Господа и да смо Вељко и ја постали родитељи. И Бог ће дати да постанемо још. Верници који верују они знају, знају и ко је Свети Нектарије, он је велики чудотворац. Ја сам била и на Егини, где је он живео и где је сахрањен. Његова уља су заиста чудотворна, он лечи сваког ко има неки проблем. Потребно је да човек има веру, тада је пола проблема решено - рекла је певачица.

- Само храбро и имајте веру -поручила је паровима који се боре за потомство. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: