Кошаркаш који је до скора био члан развојног тима Сакрамента је ухапшен са девојком Сакари Харнден (19). Марајна Роџерс, медицинска сестра из државе Вашингтон, нестала је 7. децембра, након што се састала са Команчеом и његовом девојком, два дана раније. Након почетне истраге, полиција је 13. децембра лишила слободе Харнден, а два дана касније у Сакраменту ФБИ је ухапсио и америчког кошаркаша, преноси "Мондо".

Саслушали су Коменчија и Сакари Харнден и успели су на основу података добијених на саслушању да пронађу остатке тела младе медицинске сестре.

- Седмог децембра 2023. године око 15:32 две особе су ушле у полицијску станицу да пријаве нестанак Марајне Роџерс. Током истраге се открило да је 5. децембра она имала састанак са пријатељицом Сакари Харнден (19) која је повела свог дечка Ченса Команча (27).

Фото: Профимедиа

 

Од тада Роџерс није виђена. Врло рано у истрази је посумњано да се ради о нечему лошем и након прикупљања доказа су ухапсили Хамден и Команчеа због киднаповања и смрти Роџерсове.

Фото: Друштвене мреже

 

На основу доказа који су прикупљени након испитивања Хамден и Команша детективи су успели да пронашу људски леш у пустињој области у Хендерсону, Невада. Касније је утврђено да је то Марајна Роџерс - наводи се у саопштењу полиције.

 

 

Ченс Команчи је након две године на универзитету Аризона потписао за Мемфис Хасл у развојној лиги, играо је кратко за Кантон Чарџ, а онда се опробао неким полупрофесионалним лигама у Америци и у Турској.

Прошле сезоне је одиграо једину НБА утакмицу у дресу Портланда против Голден Стејта, да би касније прешао у развојни тим Сакраменто Кингса.

Занимљиво, Команче је 2018. године био на проби у Партизану, али није испунио очекивања тадашњег тренера Ненада Чанка.

Фото: Н. Параушић

 

БОНУС ВИДЕО: