Чувени композитор и хармоникаш Мирко Кодић, проговорио је за емисију ''Премијера Викенд Специјал'' о трагедији која га је задесила пре нешто више од месец дана!

Фото: АТА имагес

 

 

Он је неочекивано изгубио сина Александра Кодића из првог брака, који је преминуо у сну, а јавност је након ове информације остала шокирана.

- Мој спас сада је само моја хармоника... Могу да се посветим њој сада... Још увек је нисам узео да свирам за своју душу! Звали су ме на Коларцу да свирам. Питао сам његову маму да ли да идем, јер није прошло ни 40 дана... Она је рекла: ''Мораш да идеш, његова душица је још ту и наљутио би се да не одеше''! Изашао сам на сцену и добио такве овације које никада нисам доживео! На крају мог наступа цео Коларац је био на ногама, у знак поштовања према мени и мог сина Александра! Хвала Београдској публици на томе! - рекао је Мирко Кодић. 

Фото: АТА имагес

 

 

Кодић је сада, по прву пут проговорио о свему што се дешавало, узроку смрт и и свему ономе о чему се писало, али и како се тренутно осећа:

- Мојој бившој супрузи је веома тешко! Много више него мени! Њој је много теже. У одличним смо односима. Она нема сада никога, буквално је скроз сама сада! Али ја сам увек ту за њу... Увек сам ту да јој помогнем! Какав би ја то човек био да одбаим своју супругу, био бих нечовек - закључио је Кодић за Пинк.

БОНУС ВИДЕО: