Милена је постала позната током 2008. године у музичком такмичењу "Звезде Гранда", али је и пре тога наступала.

Певачица је у једној емисији открила непознате детаље из свог детињства и живота, па је затим говорила и о настуупима у локалу у селу Баре у околини Крагујевца.

Многима је непознато да је била певачица Тропико бенда, а из овог састава је изашла јер је добила позив за музичко такмичење.

Испричала је каква је била сарадња са музичарима из Тропико бенда. 

 

 

- Ја њих много волим, у једном тренутку сам дошла до тога да сам постала најтраженија анонимна певачица, имала сам добар ангажман, била сам "летећа" – нисам имала свој бенд него сам радила како ме ко позове. Радило се на Копаонику у једном локалу, зове ме газда и каже ми да ће Тропико бенд радити и да ја дођем. Четири дана у недељи се радило, договоримо се ми два месеца унапред, тада они нису били познати - почиње причу Милену, па открива колико је тада зарађивала.

- Ми кренемо да радимо само Копаоник и они мене питају да им будем певачица, а дуго нису имали певачицу, мушки бендови никад не воле певачицу пошто увек праве хаос. Ја пристанем да радим са њима и то за мањи ангажман него што сам имала као самостална певачица, али то искуство и прелепо време које сам провела са њима не може ништа да замени. Научила сам шта је господска свирка, лепота у послу, шта је давање на сцени, на бини и када сам изашла из бенда јако ми је било жао, али сам одмах отишла у "Звезде Гранда" . 

Нажалост, Милена је открила да је било и непријатних ситуација: 

- Била сам заштићена као бели медвед, нико није могао да ми приђе. Сећам се да је на једној свадби била анегдота где сам хтела човека да удавим, не волим старије људе који ми се набацују, матори перверзњак. Ја се склањам све време, он мени прилази, видим да је попио и у једном тренутку он дође и мени каже "Сад ћу да те силујем", ја сам га ухватила за кравату, то су стотинке у питању, ја сам га ухватила и рекла "Ако се не склониш од мене, све ћу ти почупати, мрш", мислим да се он отрезнио у секунди.

(Исповест)

БОНУС ВИДЕО: