Једноставно имају такав карактер који им отежава опстанак у заједници. Ако желите љубав за цео живот, са њима ће бити најтеже, готово немогуће!

Ован

Жене у овом знаку морају да контролишу и надгледају сваки аспект везе. Није да те не поштују као особу. Такви су природно. Морају све да испланирају унапред и желе да сваки детаљ у вези буде на свом месту. Због свог самопоуздања у почетку су интересантни, али то самопоуздање временом прерасте у надмоћну природу са којом ћете се тешко носити. Неће добро реаговати на некога ко им прети, на некога чија је личност тако интензивна и моћна као њихова. Најважније је да знате да они не желе да њихова веза буде борба за превласт.

Девице

Постоји једна ствар коју људи не воле код Девица - то је њихова опсесивно критичка и осуђујућа природа. Због своје перфекционистичке филозофије, Девице имају неразумно високе стандарде. Од вас ће очекивати да будете више од онога што јесте, и неће јој бити жао ако се осећате лоше јер сте изневерили њена очекивања. Она осећа право да поставља високе стандарде, и ако заиста желите да будете са њом, морате дати све од себе да их испуните.

Шкорпија

Од свих хороскопских знакова, жене Шкорпија су једна од најзанимљивијих и јединствених. Поседују многе квалитете. Они су паметни, проницљиви, организовани и одговорни. Оно што им недостаје је посвећеност. Раде ствари на одређени начин и мрзе када морају да се прилагоде жељама других људи. Потребно је много труда и посвећености да би се оваква жена посветила вези са вама. Већина мушкараца је остала разочарана.

БОНУС ВИДЕО: