На друштвеним мрежама се од младог пара и даље опраштају најближи, а њихови пријатељи непрестано објављују заједничке фотографије уз потресне речи.

- Ваша љубав ће вечно да траје - пишу они.

Како је "Блиц" раније писао, ожалошћене комшије о Андреи имају само лепе речи.

- Била је лепа као анђео. Велика туга, једва је чекала да се породи. Њих двоје су се јако волели. Ето, на крају и настрадаше заједно - рекле су тада комшије.

Према њиховим речима, Андреа и Светислав били су заједно од детињства.

Фото: Друштвене мреже

 

- Андреа је била дивна девојка, радила је до скоро у кафићу. Њен супруг је из хранитељске породице, имао је тежак живот. Волео је понекад да попије, па се њена мајка противила њиховој вези. Они су заједно око четири године, много га је волела - објаснила је комшиница.

Како даље наводи, Андреа је преминула на путу до болнице.

- Била је јако срећна, радовали су се беби. Жалосно је ово што се догодило. Ми још увек не можемо да дођемо себи. Велики је ово шок за све нас. Два млада животи угасила су се у трену. Чули смо да је преминула на путу до болнице - прича саговорница.

Фото: Друштвене мреже

 

Лекари покушавали да спасу бебу

Подсетимо, у саобраћајној несрећи која се догодила синоћ у селу Кобишница у општини Неготин, настрадала је трудница (17) и њен супруг Светислав С. (19).

Светислав С. је управљао возилом.

- Он је у току ноћи подлегао повредама у болници - рекао је тада извор "Блица".

Фото: Друштвене мреже

 

Према нашим незваничним сазнањима, лекари су се настрадалом младићу сатима борили за живот, али нажалост безуспешно.

- Девојка је била у седмом месецу трудноће, лекари су покушавали да спасу бебу, али и поред свих напора нису у томе успели - каже извор.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: