Бивши задругар Стефан Михић недавно је доживео стравично насиље, а сада се осврнуо на немилу ситуацију и открио детаље исте.

Наиме, Стефан је истакао да је трпео насиље пуна четири сата након чега су му починиоци овог дела тражили 30.000 евра.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/стефанмихицоффициа

 

- Да декларишем то као отмицу, не могу јер је отмица нешто друго. Ја бих рекао да сам намамљен на подмукао начин од стране пријатеља коме сам веровао и да ме звао било ка у било које време ја бих отишао. Да сам имао трачак сумње, ја не бих отиша и можда би данас тај момак био жив. Зашто се све овако издешавало, не знам. Ми се нисмо видели четири године из неких животних разлога, он је био у затвору не знам колико дуго. Пре четири године имали смо ситуацију да смо били с истом девојко. Тачније, ја сам био прво с њом, након неког времена он је кренуо са њом, поред таквог пријатеља непријатељи вам нису потребни. Рекао ми је да сам веома храбар што сам дошао и да је опростио, али да није заборавио. Морам да кажем да никада нисам рекао име тог дечка до тренутка када Тара Симов није поставила чланак са његовим именом, јер ја њега нисам хтео криично да их гоним. Ја сам однет у хитну помоћ, по службеној дужности, један млад живот је изгубљен. Ја нисам узвратио ниједном, кренуо ми је камен из бубрега, мокраћни канали су ми сужени, то су тешке телесне повреде, имам два поломљена ребра - испричао је Михић, па додао: 

- Четири сата тортуре и малтретирања, рекли су ми да им спремим 30.000 евра, доста нелогичности и  неповезаности. Некада сам био неко и нешто сада сам нико и ништа. Речено ми је да дођемо да се видимо зато што имам пуно девојака, ја немам много пара, мој отац и ја скромно живимо. Питали сте ме како смо нас двојица ступили у контакт после толико година, преко једног кума сам хтео да му пошаљем паре за кантину. Када сам контактирао кума он је тад већ био изашао из затвора, али се захвалио и рекао да је на наногици. Мислим да сам својим поступком дао до знања да га волим као пријатеља - испричао је бивши задругар за "СрбијаДанас".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".