Познату глумицу Борку Томовић српска публика упамтила је по улози у популарној серији "Љубав, навика, паника". Иако је добро познато лице на домаћој глумачкој сцени Борка се ретко када без доброг разлога појављује у јавности. 

Она се труди да своју породицу заштити од свега што са собом носи популарност, а чини се да у томе и те како успева. 

Глумица Борка Томовић од 2017. године је у браку са успешним одбојкашем Новицом Бјелицом. Њих двоје су и пре брака били у складној вези, а круна њихове љубави је њихов син, који се родио 3. децембра 2018. године и сада има 5 година. 

 

 

Будући да Борка о приватном животу готово никада не говори у јавности само захваљујући друштвеним мрежама може донекле да се завири у њену интиму. 

Међу ретким фотографијама може се видети како дечак изгледа, а оно што је припаднице лепшег пола више занимало јесте како изгледа мушкарац који је украо срце наше лепе глумице.

Фото: АТА имагес

 

 

Само понека ретка фотографију из излазака или неке премијере филма дозволила нам је да видимо како изгледа Новица. Оно што сви прво примете јесте да је он веома висок, а Борка је доста нижа, па су је медији често и о томе питали, на шта је она увек одговарала кроз шалу.

Било како било, овај складни пар очигледно воли да своју интиму држи далеко од очију јавности, а сцену оставља за наступе и приказивање. 

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: