Долазак Анђела Ранковића додатно је погоршао њихов однос, јер се Анита упустила у флерт са Јованиним бившим другом и још више је понизила.

Многе је ова ситуација подсетила на управо прву сезону ријалитија "Задруга", када је Слободан Радовановић, своју тадашњу супругу Кију Коцкар, преварио са Луном Ђогани.

Много времена је прошло од тада, али верни пратиоци ријалитија наишли су на видео снимак који показује да је управо Матора била једна од учесника која се највише залаже за везу Луне и Слобе, па је овако говорила:

Фото: Прринтскрин/Инстаграм/Задруга Официал

 

- Дошла је овде да упропасти везу - рекла је Матора.

- Не, дошла је да би показала шта је карма. Сваки дан ћу морати то да гледам и да трпим и ћутим - рекла је Луна.

- Зашто бре? Седи код куће ако се већ дечко попи**о по теби, ако размишљаш као жена. Доживела си јавни блам, јавно те је муж оставио, још долазиш њему, не разумем - рекла је Матора, да би сличан сценаријо осетила на својој кожи, само што је овај пут говорила другачије:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Шта треба, да долазим у емисију и слушам питање за Анђела, па питање за Аниту? Хоћете да ме натерате да изгубим све паре и још да ме гледате. Имате још храбрости да ме пљујете и олајавате. Свако ко те је подржао синоћ, ј**** му маму мамину. Тако нека му раде код куће са сестрама.

БОНУС ВИДЕО: