Јелена Радановић је пре брака са Слобом Радановић била удата. Има два сина, а њен млађи син болује од аутизма. На срећу, певач јој се придружио у тој борби, а она је неколико пута истицала колико је важна подршка партнера: 

- До периода када сам упознала Слобу са мном није могло да се разговара апсолутно ни о чему другом осим о аутизму. Ја сам само гуглала, истраживала... Оно што је битно, немојте себи говорити да је у реду и да ће бити у реду, јер неће. Биће у реду само ако почнете истог момента, када вам дете се учини чудним, ако само истог момента почнете да радите. Свака мала ствар нама родитељима који имамо децу која нису уредног развоја је велика - изјавила је Слобина изабраница Јелена за "Премијеру".

Фото: АТА имагес

 

Сада на болест сина гледа као на благослов: 

- Свакоме је потребна подршка. Најгоре је кад си сам. Подршка партнера је јако важна. Ја сам то видела када ме је Бог благословио и послао Слобу у мој живот. Слоба није тема сада, али ја морам то да кажем, некако је све дошло на своје. И некако сам тада почела на тај проблем свог сина гледам као благослов - сматра певачева супруга.

- Мој син пуни девет година у децембру, боримо се шест и по година, наш живот изгледа нормално. Посумњала сам око другог рођендана на болест, приметила сам да се чудно понаша. Радио је неке ствари које мој први син није радио. Он је имао млатарање рукицама, изгубио је контакт очима, није реаговао на име, команде. Јео је земљу, лизао стакла, вриштао, није спавао. Сећам се кад ме је вриштајући извео за руку напоље по киши да шетамо плажом, није било шансе да променимо правац док он то не одлучи. Нашла сам клинику за рано откривање аутизма, ја сам њима објашњавала да дете није у реду, они су мене убеђивали да јесте. Отишла сам за Србију и Данијела Хелц ми је помогла. Сваког радног дана је имао терапију АБА. До периода када сам упознала Слобу са мном није могло да се разговара ни о чему другом осим о аутизму. Радила сам све што сам мислила да не може да шкоди, избацили месо, неке намирнице, ишли на трансплантацију матичних ћелија. Утврдили смо да има доста тешких метала у себи, радили смо на чишћењу од метала и мењању исхране - рекла је тада.

БОНУС ВИДЕО: