Наша поп звезда је открила да није никада делила новац, а открила је један детаљ. Иако уме да чува, исто тако њен муж, Раша Новаковић уме да троши као права жена: 

- Расла сам у породици где није било поделе, моја мама је била та која поплаћа све рачуне, подигне новац с татиног рачуна и све су паре стајале у једном ћупу изнад телевизора. Кад треба нешто да се плати, знало се где су паре. Немам ту поделу ово је моје, ово је твоје. Раша чува новац, ми имамо три фирме, али зна да троши као права жена. Заједно зарађујемо новац и не желим да делимо на то ко је више зарадио, ко је више донео. Пропутовали смо цео свет, увек имамо за хлеб и јогурт и нама је довољно - изјавила је Гоца за "Стар" и додала да је захвална што има партнера који не очекује од ње да од бабе постане девојчица: 

Фото: АТА имагес

 

- Ја из бабе у девојчицу нит могу нит желим. Раша зна да поред себе има жену која ће следеће године да напуни педесет банки и то му не смета и не ремети га. Он воли мене такву каква ја јесам и то је велика срећа за једну жену. Најмање га занима моја физичка лепота. Саветујем своју ћерку, а и све девојке да траже мушкарца који ће да их воли такве какве су , да се не оптерети што јој је изашла бубуљица и да ли ће да се допадне са шминком или без . Знала сам да је Раша тај и захвална сам му на свему.

БОНУС ВИДЕО: