"Немам одређено време када се будим. Оно зависи од тога шта ми се дешава у животу. Ако не радим и имам слободан дан у понедељак, спаваћу колико год могу. Спавање ми је приоритет у животу", објаснила је недавно глумица Дакота Џонсон, звезда познате трилогије "Фифтy Схадес".

ФОТО: Профимедиа

 

Објашњавајући своју селф-царе рутину, прослављена 34-годишњакиња је навела како покушава да се брине о себи и свом менталном здрављу и да јој је медитација веома важна због тескобе коју често осећа.

Дакота Џонсон открила је и да обавезно медитира два пута на дан, јер јој фокусирање на дисање током медитације помаже да се избори са анксиозношћу. Такође, признала је да ће без размишљања у свако доба дана себи приуштити купку ако се осећа преплављеном емоцијама и мисли да јој треба предах.

ФОТО: Профимедиа

 

"Ако усред дана помислим: 'О, Боже, какав је ово свет' ја ћу направити себи купку. Сматрам да вода има снагу да нас приземљи", каже глумица.

Подсетимо, глумица се бори са депресијом од своје 15. године, а у више наврата истакла је да је хумор нешто што јој служи као својеврсни одбрамбени механизам.

Истакла је и да има велику помоћ и подршку од стране свог партнера Криса Мартина, фронтмена групе "Цолдплаy", са којим је у вези од 2017. године.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".