Њих двоје не крију колико су заљубљени и срећни, а Мирко је наставио традицију породице Родић, па се данас бави продајом пилића.

Фото: Принтскрин Инстаграм/bojana_sijan

 

 

Иначе, Мирко ШИјан пре Бојане био је у вези са Ољом Радоичић која, како многи кажу, има сличности са Родићевом, нарочито јер обе имају изразито црну дугу косу и сличан стил одевања.

Били су у вишегодишњој вези, а када је Мирко упознао Бојану преко Вељка и Богдане, наводно му се одмах допала.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oljaradoicic

 

Након раскида са Ољом, син Гоце Божиновске је упловио у романсу са Ражнатовићевом свастиком са којом данас има два сина.

Иначе, син певачице Гоце Божиновске Мирко Шијан од када се оженио супругом Бојаном на себе је преузео део бизниса породице Родић, па тако често иде на пијацу где испоручује продавцима пилиће на тезги његовог таста и таште.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oljaradoicic

 

- Долази Мирко, како не. Не долази сваки дан, више траже Богдана ( прим. аут. таста) за посао, њега знају људи, али помогне и он некад. Дође да санесе пилиће, да види да ли треба нешто, код њих је тезга увек пуна. Зна и на чесми да опере опере пилиће и среди судове у којима је била роба. Имају посла по цео дан, и ја код њих пазарим месо.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oljaradoicic

 

Толико посла има да траже сад још једну продавачицу. Свака им част стварно, а он дечко, види се да је васпитан онако народски. Не може ни по чему да се види ни да је богат, ни ко је ни шта је. Изгледа као сви ми, обучен као сви ми мајица панталоне. Добар је тај мали, насмејан, вредан. И да помогне и да ради, свака част - рекла је једна продавачица на једној тезги.

БОНУС ВИДЕО: