Нора Шахинпашић је ново водитељско лице у Босни, а својим стајлингом је померила разум мушкарцима. 

Невероварно је колико ова млада дама личи на Адријану Лиму, познату манекенку из реда Викторијиних анђела, па је с тим у вези постала вирална на свим мрежама.

 

@100postobosanka "Učinkovita vremenska prognoza na televiziji temelji se na kvalitetnoj meteorološkoj informaciji i njezinu dopadljivom predstavljanju. U radu smo ponudili standarde izrade i predstavljanja vremenskog izvještaja kao na modernim TV kućama u svijetu, a ne na staromodan način kako to prakticiraju ostali mediji." #norasahinpasic #bosniaandherzegovina #obntelevizija #weathergirl #bosna #balkan #vremenskaprognoza ♬ Dale - Jala Brat & Buba Corelli & Hava

 

Водитељка има годину дана рада на ОБН и само двадесет година, а начин на који се она облачи, свима је привукао пажњу. На Тик Току њени фанови направили су компилацију исечака на којима води прогнозу и прикупили више од милион прегледа.

Босанска Адријана Лима", "Иста је Адријана Лима", "Због ње бих прогнозу гледао сваки дан", "Колико је само згодна и лепа", "Прекрасна водитељка"... само су неки од коментара на рачун лепе девојке.

БОНУС ВИДЕО: