Тина Иввановић је када је била млада родила сина, а њен тадашњи изабраник јој је узео дете  и није дозволио да га виђа. Познатој певачици је то био најтежи тренутак у животу. 

- Само ја знам колико ми је у том периоду било тешко. Много сам патила. Када је требало да видим своје дете, бивши супруг и његова породица ми то нису дозволили. Никада га се нисам одрекла. Па, која мајка не би волела да буде са својим дететом. Не могу вам набројати колико пута сам колима одлазила до куће у којој је живео и чекала га - открила је Тина пре неколико година у потресној исповести за магазин "Хелло".

Фолкерка се сетила како је изгледао њихов сусрет када је покушала да га види: 

- Једном ми је пошло за руком да га видим, док је возио бицикл. Не знам да ли се сећа тога, јер био је баш мали, имао је четири године. Пришла сам му и рекла да сам ја његова мама и дала му новац. Приметила сам да је био збуњен и све време је гледао ка капији куће у којој је живео. Две године након развода отишла сам да радим у Немачку и редовно сам слала алиментацију. Тако је било све до 2005. године, када смо се коначно срели - испричала је Тина једном приликом.

Данијел је сада момак који је самосталан и не зависи ни од једног родитеља: 

- Долази повремено овде како би се видела са Данијелом. Увек седну у неки ресторан и знам да је он срећан јер сада имају контакт. Она је иницирала на томе пре неколико година, што је он прихватио оберучке. Бивши супруг се ништа не пита ту, јер је Данијел одрастао и самосталан - истакао је мештанин тада.

- Млад је и вредан дечко, ради молерај овде и повремено одлази у иностранство како би радио на грађевини. Зарађује пристојно и вози добар ауто. Мајка као мајка увек да нешто испод руке, али не зависи данас ни од једног родитеља иако живи са оцем.

БОНУС ВИДЕО: