Три атрактивне сестре које потичу из породице Родић из Титела - Бојана, Богдана и Наташа - постале су познате када се Богдана удала за Вељка Ражнатовића и родила два сина. Бојана је удата за Мирка Шијана, Вељковог пријатеља, а такође су родитељи два дечака.

Познато је да су Родићи имућни, да се баве пољопривредом и поседују фарму пилића, а све три ћерке биле су укључене у породични бизнис. Иако су Богдана и Бојана промениле место пребивалишта и преселиле се у Београд код својих партнера, сада мужева, често с новим породицама радо одлазе код родитеља у Тител.

Фото: Принтскрин Инстаграм/бојана_сијан

 

Наиме, како су домаћи медији писали, њих двоје су изнајмили тезгу на Бајлонијевој пијаци, на којој развијају породични бизнис Родића - продају пилића, што је њихов примарни извор зараде.

Бојану и Мирка људи на пијаци обожавају. Родићку посебно, она је тако пријатна, љубазна и драга девојка. Ма просто је рођена за тај посао. Бизнис им иде супер, раде пуном паром, колико знамо продаја им је никад боља. Солидно зарађују од тога, а и Мирко Бојани много помаже око посла. Стварно су тандем снова за све - открио је недавно извор.

 

 

- Ма Бојана је змај, она није навикла да одмара, ево породила се почетком године, а они већ пуном паром раде на Бајлонију на тезги. Њој као да ништа не пада тешко. Срећом је ту бака Гоца која им чува децу код куће, док су они на пијаци. Све им се лепо наместило, од продаје пилића могу да живе добро и то им је сада и основни извор прихода - поручио је извор.

Увек сам за поштен посао. То је моја породица и наравно да ћу увек помагати, али званично нисам запослен у фирми моје супруге и њених родитеља. Нисам се разумео у пилетину, тек кад сам кренуо да се забављам с Бојаном, почео сам да је једем и сад могу тачно да провалим када је домаћа права пилетина, а када је куповна у питању. Онима који јављају такве приче могу да поручим да не брину јер, хвала богу, имамо свега. Мој таст и ташта су толико вредни и радни да је то невероватно. Ја такве људе, верујте ми, нисам упознао у свом животу. Ништа им није тешко, а наравно, шта год треба, ту сам - поручио је Мирко за Курир.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".